Pasca cu ciocolată (fără gluten și fără brânză)
Dacă îți dorești o variantă inedită de pască, fără brânză, dar bogată în ciocolată și adaptată pentru cei cu intoleranță la gluten, Pasca cu ciocolată (fără gluten și fără brânză) este alegerea perfectă. Aroma intensă de cacao și textura cremoasă o fac un desert festiv ideal.
Ingrediente
Aluat
- 250 g făină fără gluten pentru pâine (Mix B Schär)
- 80 g zahăr pudră
- 1 ou mare
- 120 g lapte de cocos (din conservă)
- 40 g ulei de palmier
- (Opțional) 1 linguriță coajă de lămâie/portocală
- Un praf de sare
Umplutură
- 4 ouă mari (de la găini de curte)
- 120 g zahăr tos
- 20 g făină fără gluten pentru pâine (Mix B Schär)
- 20 g cacao
- 300 g ciocolată amăruie (50% cacao)
- Un praf de sare
Rețetă creată de Biochimist la Cratiță.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile detaliate și toate sfaturile necesare, vizitează rețeta originală. Poftă bună!